Återvinningstjänster i Västerås

REMONDIS är en heltäckande servicepartner som hjälper er med allt inom återvinning och avfallshantering. I Västerås har REMONDIS en återvinningscentral specialiserad på metaller. Om du är hantverkare eller har metaller är du mer än välkommen att återvinna ditt material till konkurrenskraftiga priser

På uppdrag av framtiden utvecklar vi morgondagens avfallshantering

Joakim Vestling

Account manager

+46 76 119 43 41

Tomas Matt

Distriktschef

+46 72 562 98 00

Kunnig personal och en modern anläggning med hög kapacitet gör oss till en av regionens mest effektiva aktörer inom metallåtervinning och hantering av andra avfallsmaterial.

Tack vare ett upparbetat kontaktnät för materialavsättning och tillgång till en global koncerns samlade kunskap tar vi enkelt hand om små och stora avfallsvolymer från:

  • Hantverkare
  • Privatpersoner
  • Järn och metall
  • Mekaniska verkstäder

Varför välja REMONDIS?

Vår leverans bygger på branschens bästa service, transparens och digitala lösningar som visualiserar skillnaden ni gör för klimatet. Ni får alltid tag på oss och vi har ordning på allt vi förväntas utföra. Vi förser er löpande med den statistisk ni behöver för att kunna se vilken miljönytta er återvinning genererar och det ekonomiska värde ni får ut av ert sorterade material. Ni hittar allt i vår kundportal och vi har en app som gör beställningar enkelt.

Som miljöföretag jobbar vi ständigt med att minska vårt eget avtryck. Elektrifieringen av vår fordonsflotta pågår och vi fasar konsekvent ut användningen av fossila bränslen genom att använda HVO som huvudsakligt drivmedel.

Därför lyckas vi

Strukturerad och beprövad process

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med alla branscher och vi ser varje kunduppdrag som en hållbarhetsresa med oss som expertguide. Vi utmanar och hjälper er att utveckla er egen återvinning.

Konkret syn på cirkulär ekonomi

Vi gör hållbarhet lönsamt. Genom ett nära samarbete med er hittar vi processer och flöden som passar in i det totala kretsloppet utifrån målet att allt material ska återvinnas. Er miljöpåverkan minskar och er konkurrenskraft ökar.

Ju större ansvar, desto större värde

Ert bidrag till planeten blir större om vi får helhetsansvaret för allt avfall och tillhörande återvinning. Vi hjälper er skapa ett cirkulärt flöde med avsättning utan att materialet förlorar värde och blandas med andra fraktioner som minskar återvinningsförmågan.

Av oss får ni en helhetslösning
och en dedikerad kontaktperson
för bästa tänkbara support.

Önskar du en hållbar återvinningslösning?

Kontakta en av våra säljare på REMONDIS för att få veta hur ni kan ta er återvinning till nästa nivå. Vi börjar alltid med att göra en nulägesanalys av er verksamhet.

Beställ containers och kärl

Vi håller på att uppdatera vår e-handelslösning. Det ska bli ännu enklare att beställa rätt sorts container eller kärl för just ditt behov och material där du samtidigt får en prisangivelse.

Besöksadresser:

Västerås

Bastborregatan 2

Bastborregatan 2, 721 34 Västerås, Sweden