Återvinningstjänster i Göteborg

REMONDIS är en heltäckande servicepartner som hjälper er med allt inom återvinning och avfallshantering. I Göteborg hanterar vi samtliga material med fokus på papper, wellpapp, byggavfall och farligt avfall.

På uppdrag av framtiden utvecklar vi morgondagens avfallshantering

Marcus Franzén

Account manager

Byggindustri

+46 70 976 65 25

Markus Van Reis

Account manager

Byggindustri

+46 76 118 91 46

Emelie Dennmyr

Account manager

LOU, FNI

+46 76 118 54 79

Leif Johansson

Account manager

Kommersiella fastigheter, Bostäder

+46 70 685 88 80

Peter Rydgren

Account manager

Industri

+46 76 133 18 70

Ingemar Hjalmarsson

Account manager

Industri, Offentlig verksamhet

+46 73 173 02 72

Sandra Hulthén

Sales

Diverse

+46 70 925 62 12

Tommy Atterhäll

Key account manager

Göteborg

+46 73 941 95 94

Moderna anläggningar och miljöanpassade fordon gör oss till ett av regionens mest etablerade återvinningsföretag med branschledande kompetens inom alla typer av avfall.

Tack vare lokal förankring och tillgång till en global koncerns samlade kunskap kan vi enkelt skräddarsy våra tjänster efter alla branscher och utveckla lösningar som förekommer era behov inom:

  • Byggavfall
  • Bostadsrättsföreningar
  • Detaljhandel
  • Lager och logistik
  • Kommersiella fastigheter
  • Kontor
  • Offentlig sektor
  • Tillverkningsindustri

Vår leverans bygger på branschens bästa service, transparens och digitala lösningar som visualiserar skillnaden ni gör för klimatet. Ni får alltid tag på oss och vi har ordning på allt vi förväntas utföra. Vi förser er löpande med den statistisk ni behöver för att kunna se vilken miljönytta er återvinning genererar och det ekonomiska värde ni får ut av ert sorterade material. Ni hittar allt i vår kundportal och vi har en app som gör beställningar enkelt.

Som miljöföretag jobbar vi ständigt med att minska vårt eget avtryck. Elektrifieringen av vår fordonsflotta pågår och vi fasar konsekvent ut användningen av fossila bränslen genom att använda HVO som huvudsakligt drivmedel.

Därför lyckas vi

Strukturerad och beprövad process

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med alla branscher och vi ser varje kunduppdrag som en hållbarhetsresa med oss som expertguide. Vi utmanar och hjälper er att utveckla er egen återvinning.

Konkret syn på cirkulär ekonomi

Vi gör hållbarhet lönsamt. Genom ett nära samarbete med er hittar vi processer och flöden som passar in i det totala kretsloppet utifrån målet att allt material ska återvinnas. Er miljöpåverkan minskar och er konkurrenskraft ökar.

Ju större ansvar, desto större värde

Ert bidrag till planeten blir större om vi får helhetsansvaret för allt avfall och tillhörande återvinning. Vi hjälper er skapa ett cirkulärt flöde med avsättning utan att materialet förlorar värde och blandas med andra fraktioner som minskar återvinningsförmågan.

Av oss får ni en helhetslösning
och en dedikerad kontaktperson
för bästa tänkbara support.

Beställ containers och kärl

Vi håller på att uppdatera vår e-handelslösning. Det ska bli ännu enklare att beställa rätt sorts container eller kärl för just ditt behov och material där du samtidigt får en prisangivelse.

Önskar du en hållbar återvinningslösning?

Kontakta en av våra säljare på REMONDIS för att få veta hur ni kan ta er återvinning till nästa nivå. Vi börjar alltid med att göra en nulägesanalys av er verksamhet.

Besöksadresser:

Importgatan 47

Importgatan 47, 422 46 Hisings Backa, Sweden