Ärligt talat, vill inte du också arbeta för framtiden?

Någon ser oss som sopgubbar, någon annan som miljökonsulter. Vi ser oss som REMONDIS – hållbarhetsexperter som får saker att hända tillsammans med våra kunder. Vi vill skapa ett samhälle som ser avfall som en värdefull resurs som kan användas om och om igen, och räcka till även i framtiden. Att jobba på REMONDIS är att vara en viktig del i ett väldigt stort uppdrag tillsammans med drivna, ansvarsfulla och engagerade kollegor.

Vi är lokala och jobbar nära våra uppdragsgivare. Hos oss blir du en del av en stark gemenskap där vi ställer upp för varandra och hjälps åt. Du får en närmsta chef som står med båda fötterna på jorden och är lyhörd inför vad du behöver för att kunna göra ett bra jobb och trivas. Ibland är vi “glocala” – när vi tar hjälp av hela koncernens kunnande och anläggningar som en del av världens tredje största återvinningsföretag.

Vi har många olika roller, på lika många orter, men samma jävlar anamma överallt. Välkommen med din ansökan.

Vill du också vara med och arbeta för en hållbar framtid?

Öppenhet

Vi backar alltid upp varandra och delar med oss av vår kunskap och våra erfarenheter

Branschens bästa service?

Det är vårt mål i alla fall. Vi jobbar hårt för att hålla en hög service genom alla led, inom hela REMONDIS.

Hållbarhet

Vi har en långsiktighet i allt vi gör – socialt, ekonomiskt, marknads- & miljömässigt.

Din utveckling

För att få saker att hända ännu mer får du möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Vi är ett team, där alla roller är lika viktiga för att vi ska uppnå våra mål och känna att vi alla bidrar. Från VD till miljöarbetare/chaufför, där du är miljöns viktigaste utpost och har ett varierande jobb med mycket kontakter. Är du nyfiken, vill lära dig nya saker och hugga i så har du kommit rätt.

Säkerhet är a och o

Det ska inte ske några olyckor alls i vår verksamhet – varken bland anställda, entreprenörer eller tredje part. Det är vår vision, och vi arbetar därför ständigt med att förbättra våra processer, utbilda våra medarbetare och utveckla nya tekniker och metoder för att göra arbetet säkrare. Även här blir du betydelsefull då ditt personliga ansvar blir lika viktigt som gruppens.