Få koll på ert avfall och förbättra er återvinning
  • Analysera era återvinningstrender och avvikelser
  • Beställ tömning av dina kärl direkt i vår app
  • Ladda ner utförlig statistik till din miljörapportering
  • Hantera och se tömningar på era behållare
Logga inSkapa konto

Få koll på ert avfall och förbättra er återvinning med vår kundportal

Beställ tömning av era behållare direkt i vår app

Få en överblick över era behållare på en arbetsplats. Ni ser även här om det finns en planerad tömning eller ej.

Välj dag för önskad tömning och lägg till övriga upplysningar som kan underlätta för chauffören.

Klart! Beställningen skickas direkt till kundtjänsten som orderlägger din tömning.

Hantera allt ert avfall från vår kundportal

Statistik

Nu kan ni äntligen se alla hämtningar och ordrar hos Remondis direkt i portalen. Sorteringsfunktionen gör det enkelt att hitta bland avfall, tidsperioder och hämtställen. Exportera sen er data som CSV eller Excel för att använda i er miljörapportering eller i externa analysverktyg.

Avfallshistorik

Analysera er avfallshistorik och hitta eventuella avvikelser med hjälp av vår graf. Grafen kan hjälpa er att få en bättre förståelse för ert avfall och genom funktionen jämför kan ni enkelt se om volymen på ert avfall avviker mellan olika tidsperioder.

Tjänster

Få en överblick bland era tjänster hos Remondis och se när vi kommer och tömmer era behållare nästa gång. Finns det ingen planerad tömning visas istället senaste gången vi var och tömde behållaren.

Användare

Få koll på vem i er organisation som har åtkomst till portalen och administrera behörigheter själv. Ni kan både skapa nya användare och redigera befintliga konton. Genom en flexibel behörighetsstruktur kan ni begränsa eller utöka en användares behörighet när det passar er.

Avfallstrappan

Se hur ert avfall sorteras och tas om hand enligt avfallstrappans fem nivåer (minimera, återanvända, återvinna, utvinna energi, deponera) i tydliga grafer direkt i portalen. Jämför mellan perioder och hitta eventuella avvikelser.

Fastighetsrapport

För er som äger fastigheter har vi en specifik rapport framtagen för detta. Här kan ni se statistik för allt avfall som produceras i era fastigheter av era hyrestagare. Vi vill även underlätta erat arbete med certifieringar genom att möjliggöra export av avfallsdata till Excel.