Vi lär dig kavla upp ärmarna!

Andra i vår bransch pratar mycket om framtiden. Inget illa ment i det, men andras visioner är vår vardag. Är du snart klar med din master och redo att hugga i?

Till vårt Traineeprogram söker vi dig som är nyexaminerad inom områden som teknik, ekonomi, miljö, logistik, hållbarhet och liknande. Kanske har du studerat till ingenjör och vill lära dig mer om återvinning och material? Eller har du kanske studerat finans och vill utvecklas mer inom området? Vi har många platser öppna och erbjuder dig en bred och lärorik möjlighet inom en spännande framtidsbransch.

Vi har öppna platser i Stockholm, Göteborg och Timrå – vid ansökan önskar vi att du skriver vilken ort som du är intresserad av.

Traineeprogrammet startar 4/9.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta melina.lackberg@remondis.se.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2023. Vi arbetar med löpande urval så skicka in ditt CV så snart som möjligt!

Att vara Trainee hos oss

Du får en branscherfaren chef som mentor för att du ska kunna lära dig allt om återvinning och få ett helhetsperspektiv på REMONDIS verksamhet – hur vi tillsammans med våra kunder verkar för att minska samhällets ekologiska avtryck. Det är ett väldigt stort uppdrag som du blir en del av tillsammans med drivna, ansvarsfulla och engagerade kollegor inom världens tredje största återvinningsbolag.

Traineeprogrammet pågår under 18 månader och innehåller varierande praktiska delar som fördjupar dina kunskaper inom ditt område. Under programmet besöker du även vårt huvudkontor i Tyskland, där du kan knyta många viktiga kontakter inför din framtid hos oss. Vår ambition är att du ska hitta vad du brinner för och sedan bygga vidare på detta inom REMONDIS. Kanske är du vår nästa specialist inom plast? Eller en framtida platschef på någon av våra anläggningar? Möjligheterna är stora för dig som har goda studieresultat och är intresserad av miljö och cirkulär ekonomi.

Simons resa – Från trainee till vice VD

Vill du veta mer om vilka möjligheter som kan öppnas via vårt traineeprogram? Läs HÄR om vår Vice VD Simon som för fem år sedan startade sin karriär via ett Traineeprogram hos REMONDIS.

Ärligt talat nu återvinner vi!

Vi är REMONDIS, världens tredje största återvinningsföretag. Det betyder stora muskler, världsledande expertis och den senaste tekniken. Vi finns lokalt nära våra kunder, från norr till söder med en stor koncern i ryggen. Vi är redo att kavla upp ärmarna och göra jobbet för framtiden redan idag.